Viorel Lis, capturat în imagini la cazinou. Oana Lis: Bucurii de sărbători.

Viorel Lis a fost fotografiat la cazino.
Oana Lis a postat o fotografie cu Viorel Lis la cazino. Aceasta a scris în descrierea fotografiei “Minuni de sărbători”, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.
Se întâmplă după ce acum ceva timp, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a avut mari probleme de sănătate, fiind internat în stare gravă la spital.
Reacțiile internauților: A intrat pensia?
“Doar aparatele îl mai țin în viață / Te vaiți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel, medicamentul cel mai bun: păcănelele, pe aparat o să moară / Dacă acolo se simte bine și se relaxează de ce nu! / Viața lui – păcănelele / Și dacă îi plac păcănele vă sărăcește pe voi? Orice ar face el a fost, este și va fi în toate, unde scrii numele lui apare, dacă scrieți numele vostru apare pe undeva? / A intrat pensia? / “, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la postarea publicată de Oana Lis.
Fostul edil s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar soția sa a fost nevoită să-l îngrijească singură chiar și în momentele în care acesta nu se putea deplasa. Viorel Lis a trecut printr-un infarct și a fost infectat cu COVID-19. În plus, suferă de diabet și de epilepsie.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme