Sezonul eșecurilor online / Companiile autorizate clasa I: au fost 34, au rămas 32! – Jucați responsabil

În anul 2024, piața jocurilor de noroc online a suferit două falimente, unul fiind Manhattan, iar celălalt Baumbet. Taxele ridicate impuse de guvernanți au condus la închiderea site-urilor acestor branduri. Manhattan a decis să-și închidă activitatea când licența i-a expirat, iar Baumbet nu a mai dorit să plătească contribuția către bugetul de stat.

Există 34 de branduri licențiate pentru operarea online, însă nu toate sunt actualizate în tabelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Se anticipă că în 2024 vor mai avea loc falimente, în special la brandurile mici și mijlocii care se apropie de expirarea licenței și nu doresc să plătească pentru prelungirea acesteia.

Lista operatorilor economici licențiați clasa I este prezentată conform ONJN, fiind menționate detaliile despre fiecare brand. Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online nu risca pierderea licenței în 2024, doar în 2026 existând unele cazuri.

Perspectiva pentru viitor arată că anul 2024 va aduce mai multe falimente în industria jocurilor de noroc online. Este important ca operatorii să-și gestioneze licențele corect pentru a-și menține activitatea pe piață.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme