Proprietarul unui cazinou, conflict cu intimidări, după ce doi tineri au câștigat mii de euro în localul său, la aparatele de jocuri și în compania dansatoarelor exotice

  • Copiii unui bărbat plecat la muncă în Austria au mers la cazinou cu economiile părinților. S-au distrat cu alcool și femei dezbrăcate
  • Puștanii se filmau în cazino și publicau imaginile pe internet
  • Tatăl a fost amenințat de avocatul lanțului de cazinouri

Tatăl minorilor a povestit, pentru Spynews, că a lucrat o lungă perioadă în Austria, după care a revenit acasă, la Buzău. Cu această ocazie, a descoperit că cei doi fii ai săi, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, ar fi cheltuit o sumă mare de bani, o parte cash, o parte direct de pe card. „Când am ajuns acasă am descoperit că fiul cel mare, în vârstă de 17 ani, a mers la sala de jocuri din oraș, unde a cheltuit 2.300 de euro și 4.000 de lei, în timp ce fiul cel mic, de 16 ani, a pierdut, în același loc, 3.000 de lei”, a declarat bărbatul, pentru Spynews. Tatăl celor doi adolescenți a explicat că în cazinoul respectiv ar intra și alte persoane minore, unde ar primi, gratuit, inclusiv băuturi alcoolice și pot asista la reprezentații cu tematică erotică, oferite de dansatoare îmbrăcate sumar.

Amenințat de avocatul cazinoului cu pușcăria

Buzoianul a afirmat faptul că ar fi fost contactat de un avocat angajat de societatea care deține sala de jocuri respectivă, care l-ar fi acuzat de șantaj și l-ar fi amenințat că va face în așa fel încât să-l bage după gratii. „A apărut un domn avocat care m-a acuzat de șantaj și m-a amenințat că dacă nu mă potolesc, se mută o perioadă la Buzău și nu se lasă până nu mă bagă la pușcărie cel puțin cinci ani, pentru șantaj. Nu înțeleg unde este șantajul atâta timp cât eu am făcut plângere la Poliție, unde am depus imagini de pe platformele de socializare în care copiii mei apăreau în locația respectivă și extrase de cont și am depus reclamație inclusiv la ONJN, pentru a bloca activitatea cazinoului respectiv”, a mai spus tatăl celor doi băieți.

Unul dintre cei mai cunoscuți experți români în materie de jocuri de noroc, Sorin Constantinescu, susține că, după părerea lui, absolut toate sălile de jocuri care funcționează în baruri ar trebui interzise. Constantinescu este de părere că în astfel de locuri nu poate exista un control eficient al persoanelor care joacă, iar din acest motiv acolo ar exista cele mai multe situații în care minorii, majoritatea elevi, capătă dependență de jocurile de noroc. Acesta spune că părinții copiilor care a fost lăsați să joace la păcănele pot reclama acest lucru la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). „Reclamația se face online, pe mail, însă trebuie susținută cu probe. În general, este suficientă o fotografie cu minorul așezat în fața aparatului, iar activitatea locației respectivă va fi suspendată între trei și șase luni”, a spus Sorin Constantinescu.

Citește și: Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, la un pas de pușcărie / S-a tras linie


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme