Individul din Sala de Jocuri de pe Strada Careiului simulează o criză de nebunie în încercarea de a se sustrage. Investigatorii nu i-au acordat încredere.

Explicațiile agresorului care a violat o tânără, angajată a unui cazinou din municipiul Satu Mare, sunt halucinante. Acesta a fost trimis în judecată SĂPTĂMÂNA ACEASTA de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, motivând că a intrat în cazinou doar pentru a-și încărca telefonul și că el ar fi fost ademenit de către victimă. Agresorul le-a mai comunicat polițiștilor că a mai fost în cazinoul respectiv, dar că nu a agresat-o verbal și fizic pe barmană, nici nu a constrâns-o în vreun fel.

Conform informațiilor de la PresaSM, acesta le-a dezvăluit forțelor de ordine că în vara acestui an a fost internat la Spitalul de psihiatrie din Satu Mare din cauza problemelor de insomnie și că de la vârsta de 18 ani a suferit de tulburare afectivă bipolară, primind un tratament corespunzător. Specialiștii din domeniul medical au confirmat că: “a avut discernământul păstrat în raport cu fapta pe care a comis-o, adică modul în care a acționat în acea situație (a avut capacitatea psihică de a evalua critic conținutul și consecințele acțiunilor sale)”.

Conform datelor raportate de PresaSM, în data de 06.12.2023, în jurul orei 15:00, victima a declarat polițiștilor că un bărbat necunoscut a intrat în cazino. Ea se afla undeva în sala de jocuri când bărbatul a intrat și a început să o privească ciudat. După câteva secunde, l-a întrebat dacă are un încărcător de telefon și dacă îi poate încărca telefonul. Au mers împreună la tejghea cazinoului, care era de formă L și avea prize, loc unde a conectat telefonul la încărcare după ce a constatat că era descărcat. Apoi, bărbatul i-a spus că așteaptă un prieten și că vor juca împreună la unul dintre aparatele de joc.

Ea i-a relatat că în timp ce se aflau la intrarea de la tejghea, bărbatul a început să îi adreseze întrebări banale, cum ar fi cum o cheamă, câți ani are și dacă este singură. Ea i-a răspuns la întrebări, iar bărbatul i-a dezvăluit niște aspecte personale despre el, cum ar fi numele (pe care ea nu și-l amintește), vârsta și faptul că a revenit recent din Occident.

Într-un moment ulterior, individul a început să facă comentarii nepotrivite despre aspectul ei. Este revoltată și i-a transmis că astfel de comportament nu este acceptabil, începând să se teamă. La un moment dat, ea a apăsat butonul de panică aflat la tejghea. Înainte ca agenții de pază ai cazinoului să ajungă la locul incidentului, individul a comis actul de viol, fiind extrem de brutal.

Când agentul de pază a sosit la 3-4 minute după activarea alarmei, agresorul a renunțat la agresiune. A fost solicitată întreaga situație, iar agentul a reținut individul până la venirea Poliției.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme