Este permis accesul oficialului în cazinou

Oana Lis l-a dus la păcănele pe Viorel Lis, de ziua lui. Fostul edil al Capitalei a împlinit 81 de ani pe 19 februarie și a avut parte de o surpriză neobișnuită din partea soției lui, care a vrut să-i facă o bucurie, de ziua lui de naștere. Oana a postat și imaginile pe rețelele de socializare!

Pe 19 februarie, Viorel Lis a împlinit 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis s-a gândit să-i facă o surpriză. Nu i-a luat un cadou obișnuit, ci l-a scos din casă și l-a dus într-unul dintre locurile care îi plac cel mai mult, și anume la păcănele. De la eveniment nu a lipsit nici tortul și totul a fost imortalizat în fotografiile care au fost postate de Oana Lis pe rețelele de socializare.

Oana Lis a vrut să-i facă o surpriză de zile mari soțului ei și nu a mizat pe un cadou obișnuit, ci a făcut o alegere la care nu mulți s-ar fi așteptat. De ziua lui i-a dat verde fostului edil la cazinou. L-a dus la păcănele, unul dintre locurile unde se simte fericit și a postat un mesaj cu urările de rigoare pe rețelele de socializare.

Oana Lis a precizat că de la an la an au rămas tot mai puțini oameni alături de Viorel Lis, însă cel mai important este că se simte bine și că se află acasă.

Viorel Lis, în ultimii ani, a ajuns de mai multe ori la spital. A suferit un infarct, are diabet și i s-a pus și un stent la inimă. A menționat că se simte în dificultate din punct de vedere fizic și emoțional.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme