Este Horia Moculescu dependent de gambling? Fosta parteneră de viață a acestuia afirmă că artistul ar fi cheltuit sume considerabile în cazinouri.

Foto: Facebook Horia Moculescu

Foto: Facebook Horia Moculescu

Fosta soție a lui Horia Moculescu susține că acesta ar fi pierdut, în trecut, sume colosale la jocurile de noroc.

O persoană care a dorit să rămână sub anonimat a declarat în exclusivitate pentru cancan.ro că Horia Moculescu ar fi avut patima jocurilor de noroc ani la rând, în trecut și că în timpul căsniciei cu Mariana ar fi pierdut sume importante de bani la cazinoul de la Casa Vernescu.

„Avea patima jocurilor de noroc şi a pierdut foarte mulţi bani la cazinoul de la Casa Vernescu. Foarte mulți bani a pierdut la cazinou domnul Moculescu„, a spus sursa noastră.

Şi asta e nu e tot. Aceeași sursă a mai dezvăluit pentru publicația amintită și despre procesul de divorț dintre Horia Moculescu și Mariana.

„Știu că a fost undeva la începutul anilor 2000. M-am aflat în sala de judecată, acolo se judeca speța asta. Domnul Horia Moculescu a adus la proces doi martori mincinoși. Erau două persoane în vârstă pe care le învăța să spună judecătorului exact ceea ce dorea dânsul. De acest lucru s-a folosit pentru a câștiga procesul.”

Mariana Moculescu a confirmat în mare parte cele spuse de persoana care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea. „Eu nu am știut pe moment că Horia Moculescu joacă și pierde la cazinou sume mari de bani. Am aflat ulterior și am rămas șocată! Ce să mai, eu am trăit cu dracul, nu multe femei au avut viața pe care am trăit-o eu”, a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, Mariana Moculescu.

Google News icon Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme