Municipalitatea a inițiat procedura de achiziție publică pentru lucrările de reabilitare a Cazinoului

Primăria Constanța a lansat licitația pentru lucrările de execuție pentru obiectivul „Consolidare și restaurare Cazino Constanța”. Este vorba despre reabilitarea platformei terasei, a zidului de apărare și a balustradelor de pe Bulevardul Elisabeta. Viceprimarul Ionuț Rusu a specificat că mai urmează încă o licitație pentru dotarea Cazinoului.

Obiectul prezentului contract de achiziție publică constă în reabilitarea zidului de sprijin terestru, refacerea balustradei metalice și a parapetului, executarea rețelei de evacuare apei pluviale și refacerea pavimentului terasei din dale de piatră. În luna ianuarie, Compania Națională de Investiții a precizat că stadiul lucrărilor de la Cazinoul din Constanța este de 70%, iar termenul estimat pentru finalizarea acestora este luna iulie a anului 2024.

De aceea, municipalitatea dorește să lucreze în paralel pentru ca monumentul istoric să fie redat circuitului în vara aceasta. Viceprimarul Ionuț Rusu a declarat că administrația locală se ocupă de aceste lucrări, dar și de echiparea și operaționalizarea locației.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 9.865.104.69 de lei iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.02.2024, ora 15.00.

Cazinoul de pe faleza orașului Constanţa a fost inaugurat în 1910. Lucrările de reabilitare au început acum 3 ani, iar anul acesta va fi inaugurat. Cazinoul a fost conceput initial ca muzeu, având trei camere la subsol care vor fi amenajate ca muzeu, două săli mari la etaj, inclusiv o sală multifuncțională, o sală de spectacole și o sală de bal.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme