Mă găseam des trezit în sala de jocuri. Ajunsesem să nu-mi mai doresc să trăiesc în PressOne.

„Salut, sunt Dani, am 23 de ani și sunt fost dependent de jocuri de noroc.”
Așa începe o poveste care ar putea fi a mii de români care își joacă zilnic viața la păcănele, sub ochiul atent al statului român, preocupat mai degrabă de beneficiile economice ale industriei decât de binele cetățenilor săi.
Industria jocurilor de noroc contribuie masiv la bugetul național. Cu toate astea, statul n-are habar câți români joacă. Cel mai recent studiu e din 2016 și aparține unei asociații a organizatorilor de jocuri de noroc, care estima atunci că în România ar fi 100.000 de persoane dependente. În realitate, spun experții, numărul celor dependenți de jocuri de noroc este mult mai mare. 
Iar programele de prevenție se rezumă la un mesaj de „joacă responsabil”, promovat tot de industrie. Așa se face că mulți români ajung să piardă, la colț de stradă, bani pe care nu-i au. Și să-și distrugă viața. 
Aceasta e povestea unuia dintre ei.   
Nu este pentru prima oară când PressOne scrie despre industria jocurilor de noroc și efectele pe care le produce în societate. Toate materialele pe această temă pot fi citite aici.

De 8 ani, jurnalismul pe care îl practicăm este în primul rând în serviciul public al cititorilor, iar relația noastră cu voi rămâne coloana vertebrală a tot ceea ce facem. Așa că ne-am dori să vă cunoaștem mai bine, prin intermediul unui sondaj.
Îl puteți completa aici: Sondaj PressOne.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme