Titlu: “Uniți pentru atingerea 0% – influența campaniei Grupului Kindred în beneficiul Jocului Responsabil”

Respectându-și poziția de lider în industria globală a jocurilor de noroc, dar și rolurile asumate în inovare și responsabilitate socială, Kindred Group continuă să promoveze jocul responsabil și să ofere date trimestriale precise privind progresul angajamentului său ambițios – Împreună spre 0%.

Proiectul care își propune să reducă la zero veniturile provenite de la jucătorii vulnerabili este implementat și în România, unde compania operează sub brandul său global Unibet și sub un brand local – Vlad Cazino.

Ambele platforme sunt foarte populare în rândul iubitorilor de jocuri de noroc online din România, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de divertisment pe internet într-un mod responsabil, având licențe ONJN (L1160657W000330, 18+).

Pentru a asigura transparența, au fost publicate recent datele înregistrate de Kindred Group privind veniturile provenite de la jucătorii cu risc. Astfel, în primul trimestru fiscal din 2024 (19 decembrie 2023 – 18 martie 2024), compania a înregistrat o ușoară creștere a veniturilor de la jucătorii cu risc ridicat, în comparație cu trimestrul anterior din 2023.

Comparând datele cu aceeași perioadă din anul anterior, evoluția este pozitivă: 3,1% în T1, 2024, față de 3,3% în T1, 2023. Pentru finalul anului 2023, veniturile dăunătoare provenite de la jucători raportate de Kindred Group au fost de 3,2%.

De remarcat este și procentul clienților care și-au îmbunătățit comportamentul după intervenții: 87,1% în T1, 2024, comparativ cu 87,4% în T4, 2023 și 83,0% în T1, 2023. Această evoluție denotă un progres semnificativ în ultimele 12 luni.

“Observăm o fluctuație a cotei veniturilor din jocuri de noroc provenite de la jucătorii cu risc între trimestre. Lucrăm împreună cu toate echipele din companie pentru a susține clienții spre o experiență etică și corectă în jocurile de noroc. Este încurajator să vedem îmbunătățiri constante începând cu anul 2020. Această tendință pozitivă se reflectă și în efectul comportamentului sănătos după intervenții. Acest lucru arată că munca noastră este eficientă, dar trebuie să continuăm eforturile pentru a obține progrese durabile”, a declarat Alexander Westrell, Director de Comunicații la Kindred Group.

Jocul responsabil reprezintă o preocupare majoră și în România, operatorii locali depun eforturi pentru protejarea experienței jucătorilor de cazino online și de pariuri online, implementând mecanisme de protecție bazate pe tehnologie.

Kindred Group se remarcă prin acțiunile etice întreprinse în acest domeniu. Compania desfășoară campanii extinse care promovează jocul responsabil și încurajează o atitudine echilibrată și corectă în rândul jucătorilor, pentru a evita consecințele negative.

În anul 2020, Kindred Group și-a propus să atingă nivelul de 0% venituri provenite de la jucătorii vulnerabili. Ulterior, a început să comunice deschis despre cota sa de venituri din jocuri de noroc dăunătoare și efectele pozitive ale intervențiilor realizate în fiecare trimestru.

Campania Împreună spre 0% a fost promovată pe tricourile echipelor de fotbal sponsorizate de Unibet, inclusiv echipele din Liga 1 din România – FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Kindred Group este recunoscută la nivel global în industria jocurilor de noroc online, iar Unibet, un brand popular și în România, a promovat întotdeauna distracția responsabilă în jocurile de noroc.

Prin angajamentul său – Împreună spre zero, Kindred Group își propune să atingă ținta de zero venituri de la jucătorii cu risc ridicat, fiind primul operator care adoptă un indicator pentru monitorizarea veniturilor din câștiguri brute de la clienții expuși la riscuri de adicție.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme