Eveniment Ecologic la Promenada Cazino, Constanța

Pe 5 iunie 2024, la ora 18:00, va avea loc a noua ediție a evenimentului “Green Week Escape Net” organizat de Organizația Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum și finanțat de OMV Petrom. Evenimentul se va desfășura pe Faleza Cazino din Constanța și va aborda problema deșeurilor marine, în special a celor din plastic, care sunt prezente în cantități mari pe plajele românești de la Marea Neagră.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc diverse activități interactive, precum expoziții vii, jocuri urbane și un traseu tematic. Participanții vor putea să se implice în acțiuni captivante și interactive care au ca scop informarea comunității locale și a turiștilor despre biodiversitatea Mării Negre și impactul deșeurilor asupra mediului.

De asemenea, va fi organizată o expoziție vie dedicată instituțiilor de învățământ, care vor crea costume tematice legate de mediu și vor fi chiar ei exponatele.

“Green Week este un eveniment de mediu cu caracter educativ, deschis tuturor celor care doresc să participe, fără limită de vârstă. Scopul principal al acestui eveniment este de a informa publicul despre efectele negative pe care deșeurile și acțiunile noastre zilnice le au asupra mediului marin și biodiversității Mării Negre, accentuând necesitatea unui comportament responsabil. ONG Mare Nostrum își propune să dezvolte respectul față de mediu prin implementarea de proiecte axate pe dezvoltarea durabilă, conservarea biodiversității marine și costiere și gestionarea resurselor naturale”, conform comunicatului emis de ONG Mare Nostrum.

Sursa: ZiuaConstanta.ro


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme