Incident armat la un cazino – un bărbat beat a devenit agresiv și a tras într-o mașină – individul cunoscut sub numele de “Porumb” avea asupra sa și o sabie – cazinoul este proprietatea lui “Iacuza Zacusca” fiul gangsterului “Piticania” – Raport de Timișoara.

Pe data de 03 iunie a.c., în jurul orei 01.30, Poliția Municipiului Lupeni a primit o sesizare cu privire la un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Lupeni, care ar fi avut asupra sa o sabie și un pistol, și ar fi tras către mașina unui bărbat de 32 de ani, în apropierea unei săli de jocuri mecanice din localitate.

Anterior incidentului, bărbatul de 35 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi amenințat și ar fi manifestat violență față de o persoană din zona sălii de jocuri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare, uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, loviri sau alte violențe și distrugere. Ulterior, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, unde nu s-au găsit bunuri interzise. De asemenea, din vizionarea camerelor de supraveghere s-a constatat ca acesta nu avea asupra sa nicio sabie.

În timpul audierii, bărbatul a predat o brichetă tip pistol pe care a declarat că o deținea în noaptea de 02/03 iunie 2024.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc la cazinoul Galaxy, unde Adonis Pobirci, cunoscut sub numele de „Cucuruz” în clanul Pobirci din cartierul Bărbăteni, a amenințat mai multe persoane cu o sabie și un pistol.

Martorii susțin că Pobirci nu doar a amenințat oamenii cu sabia și pistolul, ci a distrus și o mașină parcată în apropierea cazinoului. Acesta a mai fost condamnat acum 4 sau 5 ani și a executat aproximativ 2 sau 3 ani de închisoare, fiind eliberat relativ recent. Incidentul a avut loc la cazinoul Galaxy, deținut de Cristian Tisaru, cunoscut sub numele de „Iacuza Zacusca”, fiul interlopului Pavel Tisaru, alias „Piticania”, din Petroșani, care se confruntă și el cu probleme legale, fiind implicat în procese la Judecătoria Petroșani și la Judecătoria Hațeg.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme