Date și informații despre gambling-ul din Statele Unite ale Americii

Industria jocurilor de noroc din Statele Unite ale Americii a avut de-a lungul timpului perioade bune și rele, influențând atât jucătorii, cât și mediul de afaceri din acest domeniu.

În Statele Unite, jocurile de noroc se referă în principal la pariuri sportive și loterii, deoarece cazinourile fizice sunt supuse unei reglementări distincte la nivel federal.

1. Pariurile sportive sunt legale în 38 de state, după ce Curtea Supremă de Justiție a legalizat această activitate în anul 2018. În prezent, 29 din aceste state au reglementat și piața de pariuri sportive online, permițând jucătorilor să plaseze pariuri legal de la distanță.

2. Există aproximativ 2.200 de cazinouri în Statele Unite, dintre care 44 de state găzduiesc cel puțin un cazino, fie deținut de stat, fie privat. În 2022, veniturile totale din cazinouri de stat au fost estimate la 32 de miliarde de dolari.

3. Între 1909 și 1917, jocurile de noroc au fost complet interzise în SUA. Prohibiția a fost adoptată în 1917, în Nevada, și interzicea toate formele de joc de noroc. Cu toate acestea, începând din 1931, industria jocurilor de noroc a fost legalizată din nou și în alte state, având o legislație mai permisivă.

4. Cel mai mare câștig obținut într-un cazinou din SUA a fost înregistrat de Kerry Parker la MGM Grand din Las Vegas, când a câștigat 40 de milioane de dolari la blackjack în 1997.

5. Cel mai mare cazino din SUA este Winstar World Casino and Resort din Oklahoma, operat de Chickasaw Nation. Deschis în 2004 și modernizat ulterior, acest cazinou oferă și 3 hoteluri cu 1.399 de camere pentru o experiență completă de cazino.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme