Pariuri sportive – 30 de sfaturi utile de câștig în 2024

Pariurile sportive online oferă multe avantaje și oportunități, dar ascund și câteva capcane pe care pariorii neexperimentați nu prea reușesc să le evite. De aceea am venit cu un set de 30 de sfaturi utile care te vor ajuta să obții rezultate mai bune la pariuri și să cunoști anumite lucruri de bază pe care orice parior ar trebui să le știe. 

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2024!

1. PARIAZĂ DOAR DUPĂ CE AI SIMȚUL RESPONSABIL AL BANILOR

Conform legii aflate în vigoare, este ilegal să pariezi dacă ai sub 18 ani. Nu are rost să fentezi sistemul deoarece sunt slabe șanse să reușești din motivele enumerate AICI, iar mai mult ca sigur te vei trezi cu banii blocați pe cont. Dar chiar dacă nu ar fi ilegal, noi recomandăm să pariezi după 20 de ani, sau și mai bine, după ce lucrezi câteva luni. Când joci pe banii părinților și nu ai grija zilei de mâine este una, dar când joci banii câștigați de tine cu greu este alta – vei privi altfel lucrurile. În aceeași ordine de idei ar trebui să te apuci de pariuri după ce capeți un pic de experiență de viață pentru a putea conștientiza riscurile pe care le implică jocurile de noroc și pentru a putea paria responsabil.

în cazul jocurilor de noroc lucrurile pot scăpa rapid de sub control. Dacă simți că ai probleme, atunci poți accesa site-ul http://jocresponsabil.ro pentru ajutor sau poți apela gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!

 

2. NU AI MAI PARIAT PE INTERNET? DESCARCĂ GHIDUL COMPLET!

Să pariezi pe internet nu este greu, dar pentru cineva aflat la primul contact cu pariurile online nu este nici ușor dacă nu ai acces la informațiile necesare. De aceea ți-am pregătit un scurt ghid care te învață pas cu pas cum să joci la pariuri online. Parcurgerea lui durează doar câteva minute, și te va scăpa de multe dureri de cap! Accesează acum Ghidul pariorilor începători.

 

3. NU PARIA DECÂT BANII DE CARE TE POȚI LIPSI FĂRĂ PROBLEME

Este una dintre cele mai importante reguli în pariuri; aceasta te va ține departe de probleme dacă o respecți ca la carte. Niciodată nu trebuie să pariezi banii pe care nu îți permiți să îi pierzi, ceea ce înseamnă că nu trebuie să iei din banii alocați altor cheltuieli mai importante (utilități, mâncare, chirie etc). Joacă doar acei bani care îți rămân în plus pentru hobby-uri și a căror lipsă nu vor afecta în nici un fel viața ta personală. Niciodată să nu pornești de la ideea ”lasă că iau de aici și pun la loc după ce câștig”. Nimic nu e sigur în pariuri, așa că mai bine pui răul în față; vei vedea că îți va fi mai bine pe termen lung.

 

4. STABILEȘTE O SUMĂ PE CARE O ALOCI SĂPTĂMÂNAL / LUNAR

Pornind de la sfatul de mai sus, scade din salariul lunar toate cheltuielile de bază sau cât știi tu că cheltui într-o lună normală, iar restul poți aloca pentru pariuri. Dar nici așa nu recomand să aloci chiar întreaga sumă, ci să mai pui deoparte ceva bani pentru situații neprevăzute, sau eventual pentru alte hobby-uri sau ”pofte” (cum ar fi de exemplu o vacanță). Dacă ai alocat o sumă pentru pariuri și ai pierdut-o, atunci oprește-te din jucat până luna viitoare când dai de noi fonduri. Planul nu trebuie făcut neapărat pentru o lună, ci poate fi gândit și pentru a avea fonduri săptămânale.

 

5. STABILEȘTE CÂȘTIGUL DORIT PENTRU SĂPTĂMÂNA / LUNA CARE AI BUGETUL

În afară de un bankroll / bancă de start, este bine să ai și un target prestabilit – adică o sumă de bani pe care îți propui să o câștigi în respectiva săptămână / lună. Odată atins target-ul trebuie să te oprești din pariat. Greșeala multor pariori este aceea că se lasă luați de val, iar după o serie de rezultate bune încep să crească miza și să joace din ce în ce mai agresiv, ajungând eventual să piardă nu doar ce au câștigat anterior, ci și întreaga bancă inițială.

 

6. TESTEAZĂ ȘI JOACĂ O STRATEGIE CU UN MONEYMANAGEMENT EFICIENT

Prin money management înțelegem stabilirea unei bănci inițiale, a unui target (ce am discutat mai sus) dar și a unui plan de pariere prin care hotărâm cât mizăm pe fiecare pariu în funcție de situație. Alegerea unei strategii de pariuri este de asemenea o idee bună, atâta timp cât aceasta se potrivește stilului tău de joc și poate fi combinată cu money management-ul prestabilit. Dacă ai un buget super limitat nu are rost să te apuci de Martingale sau Fibonacci. Dacă ai un buget consistent și vrei să aplici Easy Money, atunci mai bine împarți banca în mai multe părți. Află ce este money management-ul și descoperă cele mai bune strategii de pariuri testate în ultimii 10 ani.

 

7. ȚINE UN JURNAL ȘI O EVIDENȚĂ CLARĂ A BILETELOR JUCATE

Ținerea unui evidențe la pariuri ne ajută în primul rând să vedem exact cât am pierdut și cât am câștigat, ceea ce este util mai ales dacă jucăm la mai multe agenții simultan. Plus că putem grupa pariurile în funcție de sport, cote jucate, tipuri de pariuri alese sau alte criterii, iar astfel vom vedea mai ușor care sunt pariurile profitabile și care sunt cele care ne trag în jos. Vom ști mai bine pe ce să ne axăm mai departe, ce să încercăm să evităm, dar și ce ar trebui îmbunătățit. Evidența ar trebui ținută în cadrul unui jurnal deoarece acesta ne ajută să fim mai organizați și să păstrăm statisticile într-o ordine cronologică (află mai multe). Iar dacă ții jurnalul de pariuri pe forumul PariuriX, alți membri ai comunității noastre își vor putea da cu părerea asupra pariurilor jucate de tine și te vor putea ajuta cu sfaturi.  

 

8. ADAPTEAZĂ, TESTEAZĂ, SCHIMBĂ PÂNĂ DEVINE EFICIENT ȘI ÎNVAȚĂ DIN GREȘELI

Nimeni nu se naște învățat, deci orice parior va face greșeli și nu va avea un sistem foarte bun de pariere din prima. Aceasta nu este o problemă, dar va fi dacă peste 2 ani vei paria la fel. Important este să evoluezi ca parior și să înveți din greșelile proprii, iar pentru a face asta trebuie în primul rând să le depistezi. Găsește erorile din sistemul de parieze și adu schimbări până când găsești formula ”ideală”, adaptează sistemul în funcție de rezultatele precedente, testează strategii și idei noi. Doar așa vei putea deveni un parior de succes. Și că tot veni vorba, recomand două metode de analiză a rezultatelor precedente la pariuri pentru a vedea dacă este vorba de noroc sau skill: Metoda de simulare Monte Carlo și  Calcularea scorului ”T” și a valorii ”P”.

 

9. NU TE ABATE DE LA CE ȚI-AI PROPUS! NU JUCA LA RECUPERARE!

Tot prezentăm reguli și sfaturi utile de urmat, dar acestea sunt egale cu 0 dacă după 3-4 pariuri începi să pariezi haotic renunțând la orice plan de pariere stabilit anterior. Mulți pariori ajung într-o astfel de sirtuație deoarece au impresia că le ia prea mult timp să facă profit sau îi ia valul după câteva pariuri câștigătoare. Dar cea mai mare greșeală la pariuri constă în jucatul la recuperare. Ideea este simplă – pierzi câteva pariuri la rând, te impacientezi și începi să mărești miza în încercarea de a recupera dintr-un pariu câștigător cât ai pierdut din precedentele 3-4. Doar că un nou pariu pierzător te bagă și mai tare în groapă, și fără să îți dai seama ajungi ca în câteva minute să pierzi întreaga bancă. Ce poți face într-o astfel de situație? Poți afla din ACEST ARTICOL, acolo unde găsești și soluții pentru alte greșeli comune la pariuri.

 

10. ÎNCEARCĂ SĂ JOCI CÂT MAI MULTE PARIURI SINGLE SAU COMBINAȚII MAI SIGURE

Un pariu single nu este la fel de spectaculos precum un pariu multiplu deoarece nu obții cine știe ce câștiguri, dar pe termen lung ai șanse mult mai mari să faci profit dintr-o serie de pariuri single decât dintr-o serie de bilete fanteziste. Și asta pentru că un pariu multiplu depinde mai mult de noroc și mai puțin de capacitățile tale de parior, plus că ”valoarea” lui este de regulă destul de mică. Dar dacă tot nu poți să renunți la pariuri în acumulator, măcar optează pentru combo-uri mai sigure din maxim 2-3 pariuri cu șanse reale de câștig. Avem desigur și un articol care compară pariurile single cu cele multiple din punct de vedere al probabilităților matematice de câștig – citește-l acum!

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2024!

 

11. CÂND NU AI OFERTĂ BUNĂ, NU PARIA DOAR SĂ PARIEZI ȘI MAI ALES DUPĂ COTE

Fiecare sport și campionat are particularitățile sale, așa că axează-te doar pe disciplinele sportive și competițiile pe care le cunoști. Dacă într-o zi oferta sportivă nu acoperă evenimente pe care ești specializat, atunci mai bine eviți să pariezi în acea zi. De asemenea, nu paria după cote! Analizează un meci, găsește un pariu în care ai încredere, iar abia la final compară-l cu cota oferită. Dacă crezi că acea cotă reflectă cel puțin probabilitatea reală ca pariul să fie câștigător, atunci îl poți juca. În caz contrar evită-l! Practic vorbim de găsirea pariurilor de valoare (află totul despre value bets), care sunt de fapt cele care aduc pariorilor profesioniști profit pe termen lung. Vezi și Cota 2 cu ponturi la pariuri sportive unde se dublează suma pariată și ar putea fi în interesul tău. 

 

 

12. NU PARIA SUFLETEȘTE SAU PE ECHIPE CU RENUME, PARIAZĂ DUPĂ ANALIZĂ

Încearcă să fii cât mai obiectiv în alegerea pariurilor. Este bine să eviți pariurile pe echipa favorită, dar și pariurile plasate la ochi pe echipele foarte cunoscute fără a analiza în amănunt meciul respectiv. Oricum de regulă acestea primesc cote sub ce ar fi nomal, și asta pentru că mulți joacă pe ele datorită renumelui.

 

13. NU TE BAZA DOAR PE STATISTICĂ, SUNT ALTE INFORMAȚII MAI IMPORTANTE

Statisticile sunt importante, dar doar până la un punct. Poate următorul meci se joacă pe o ploaie torențială, cât crezi că va mai conta că echipa gazdă a marcat peste 2 goluri în ultimele 5 meciuri? Sau poate aceasta și-a schimbat în vară aproape tot lotul, oare ce importanță mai are că a câștigat ultimele 3 întâlniri directe cu adversara de azi? Analiza unui meci trebuie făcută în funcție de sportul pe care pariem luând în considerare foarte mulți factori, și chiar și așa trebuie să știi în funcție de particularitățile partidei cât va conta fiecare factor în parte. Avem un ghid foarte complet în acest sens pe care recomand să îl citești: ”Cum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri?”.

 

14. EVITĂ MECIURILE CU PROBABILITATE MARE DE SURPRIZĂ

O cotă de 1.10 întotdeauna va fi mai sigură decât una de 2.00, dar sunt toate cotele de 1.10 la fel de sigure? Cu siguranță nu. Nici un pariu, indiferent de cotă, nu este sigur. Iar atunci când analizăm un meci, trebuie să vedem care sunt riscurile să apară o surpriză și ce impact ar avea asupra rezultatelor noastre totale. Că degeaba prindem 10 pariuri câștigătoare de cotă 1.10, dacă unul pierzător anulează toate câștigurile anterioare. De aceea acest sfat trebuie respectat mai ales atunci când joci cote mici sau bilete cu mai multe meciuri. De exemplu în cazul pariurilor single de cote 2.00 obiectivul poate să se schimbe în acela de avea mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare.

 

15. JOACĂ LA MINIM 2-3 CASE DE PARIURI SPORTIVE ONLINE ÎN ACELAȘI TIMP

Eu joc constant la toate cele 5 case de pariuri online recomandate din mai multe motive: pot plasa fiecare pariu acolo unde este cota mai atractivă, pot găsi la o agenție pariuri și opțiuni care lipsesc la celelalte, pot profita de pe urma celor mai atractive promoții, iar toate aceste lucruri mă ajută să câștig mai mult pe termen lung. Plus că acest stil de joc îmi permite să îmi împart pariurile în mai multe părți. Dacă joc la un singur operator risc să fiu limitat pentru că eventual ar depista că am un anumit tipar de joc. Așa însă pariurile mele par mult mai aleatoare și nu mai îmi asum la fel de multe riscuri. Am aprofundat AICI subiectul, în caz că te interesează.

 

16. TRATEAZĂ DATELE AFIȘATE LA MECIURI STRICT INFORMATIV

ATENȚIE! Datele afișate în fereastra de pariuri live a caselor de pariuri au un rol strict informativ, iar acest lucru este precizat și în regulamentul intern al fiecărei agenții în parte. Aceste statistici sunt preluate de la diferiți furnizori, deci nu sunt oferite direct de operator, iar de aceea acesta nu își asumă responsabilitatea în cazul erorilor de afișare. Nu te baza doar pe informațiile oferite de agenție, ci utilizează un site terț de statisici și rezultate live. De exemplu în cazul meciurilor de fotbal recomand http://soccerkeep.com

 

17. NU ÎNCERCA SĂ PROFIȚI DE COTE GREȘITE SAU ALTE GREȘELI

Din când în când vei mai da de cote incorecte (de exemplu 18.5 în loc de 1.85). Nu are rost să cauți ispre astfel de erori, deoarece ele vor fi corectate în scurt timp iar balanța contului tău va fi ajustată conform cotelor reale. Deci o astfel de practică nu îți va aduce nici un avantaj, doar te va face să fii văzut de agenție ca un parior ”periculos”. Asta înseamnă că la mai multe abateri similare riști să fii limitat. În aceeași ordine de idei nu apela la practici necurate; de exemplu să te duci pe stadion, să setezi un pariu pe următorul gol, iar imediat ce s-a marcat să apeși ”Pariați” înainte ca agenția să blocheze cotele. Poate că îți va ieși șmecheria (greu ce-i drept), dar în final tot tu vei fi cel care va pierde deoarece vei fi luat la ochi și sancționat.  

 

18. VALIDEAZĂ CONTUL ONLINE ÎN 30 DE ZILE

Verificarea identității contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare este obligatorie prin lege conform articolului 129 alineatul (5) din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016. Nerespectarea acestui punct din lege va duce la închiderea contului de pariuri, iar fondurile aferente vor fi transferate în conturile statului fără a mai avea posibilitatea de a le mai recupera. Să nu zici că nu ai știut! Nu de alta dar am văzut pariori care făceau gură că cică ”le-a furat agenția banii”. O inepție! În ACEST ARTICOL poți găsi mai multe informații despre verificarea contului KYC.

 

19. ATENȚIE LA MINA DE AUR NUMITĂ PARIURI LIVE

Pariurile live reprezintă cea mai rapidă metodă de a face bani din pariuri, dar în același timp este și metoda cea mai rapidă de falimentare. Asta se întâmplă pentru că putem plasa multe pariuri într-un interval scurt de timp, deci putem rula banca foarte rapid. Problema este că pariurile în timp real ascund foarte multe tentații și capcane: meciuri între echipe sau sportivi de care nu ai auzit niciodată unde la prima vedere pare că găsești multe pariuri ”sigure”, multe opțiuni de pariere care de care mai inedite, și așa mai departe. Un parior neexperimentat va fi luat rapid de val și inevitabil va face greșeli care îl vor costa scump dacă nu este atent.

 

20. NU PARIA LIVE DACĂ NU POȚI URMĂRI LIVE MECIUL, STATISTICA POATE FI ÎNȘELĂTOARE

Când vine vorba de pariuri live, modul în care se desfășoară un meci reprezintă cel mai important criteriu de care trebuie ținut cont. Cum decizi care sunt cele mai bune pariuri dacă nu știi ce se întâmplă în meci ? Te iei după statistici? Acestea pot fi foarte înșelătoare și de multe ori nu reflectă realitatea din teren.  În ziua de astăzi există nenumărate moduri de a urmări pe internet aproape orice eveniment transmis live, de la site-uri gratuite de livestream și până la transmisiuni oferite de unele case de pariuri direct din fereastra de pariuri live. 

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

 

21. ACOPERĂ PARIUL SAU DĂ CASH OUT CHIAR DACĂ MERGI ÎN PIERDERE

Cash out-ul este o opțiune ce permite prin apăsarea unui singur buton închiderea unui pariu aflat în desfășurare pentru a lua o anumită sumă de bani în funcție de rezultatul din acel moment. Nu ezita să utilizezi această opțiune atunci când pariul nu decurge așa cum aniticipai inițial; măcar recuperezi o parte din miză decât să pierzi toți banii pariați. La fel o poți închide pariul când suma oferită este foarte apropiată de câștigul maxim de pe bilet, și nu vrei să îți asumi riscuri inutile pentru câțiva bani în plus. Iar când cash out-ul nu este disponibil, poți pune o contră, care de fapt este chiar echivalentul acestei opțiuni. Află ce este cash-out-ul și ce agenții îl oferă și descoperă formula matematică pentru a calcula suma corectă ce trebuie mizată pe contră.

 

22. IA PARIURILE CU TINE PE MOBIL SAU TABLETĂ PENTRU A RĂMÂNE FLEXIBIL

Nu întotdeauna vei avea acces la un calculator. Poate ești pe stradă când vrei să dai un cash out, poate depistezi un pariu numai bun de jucat când ești la terasă cu prietenii, sau poate te duci la țară în weekend când dorești să joci câteva bilete. Tehnologia actuală îți permite să pariezi direct de pe orice telefon sau tabletă, deci poți lua oriunde cu tine contul de pariuri! Fiecare agenție are un site optimizat pentru mobil, iar unele oferă inclusiv aplicații pentru IOS și Android. Află mai multe despre pariuri pe telefon. 

23. PROFiTĂ DE PROMOȚII ȘI OFERTE, DACĂ RULAJUL TE AFECTEAZĂ PSIHIC UITĂ DE SFAT

Bonusurile și promoțiile te pot ajuta să scoți mai mult din pariurile tale. Este drept, ele de regulă au atașate condiții de rulaj, dar un parior serios va îndeplini aceste condiții în mod natural PARIIND. Doar un ”bonus hunter” care este interesat de bani moca fără a își asuma vreun risc va considera rulajul ca fiind o problemă. Pot înțelege situațiile în care condițiile sunt exagerate și te scot mult din zona ta de conform, dar dacă joci la agențiile recomandate de noi (unibet.ro, sportingbet.ro, netbet.ro, betano.ro, betfair.ro) atunci nu va fi cazul de așa ceva.  

 

24. MINTE LIMPEDE! FĂ PAUZĂ ATUNCI CÂND TE SIMȚI DEPĂȘIT DE SITUAȚIE

Dacă în ultima vreme nu ai fost prea insipirat și vii după o serie de pariuri pierzătoare, atunci cel mai bine este să iei o pauză de câteva zile, pentru că acesta este momentul în care pariorii sunt cei mai vulnerabili. Ei nu mai gândesc lucid, se impacientează, se abat de la regulile inițiale și încep să comită greșeli care îi costă scump. De aceea cel mai bine este să spui STOP și să revii mai târziu cu o minte limpede și cu forțe proaspete. Stai liniștit, agențiile de pariuri nu pleacă nicăieri, vor fi tot aici și mâine, și peste o săptămână. În aceeași ordine de idei lasă pariurile deoparte atunci când ai probleme personale și ești cu gândul departe, dar și atunci când ești obosit, beat, sau în alte stări care nu îți vor permite să atingi potențialul maxim la pariuri.

 

25. NU EXAGERA CU PARIURILE, AI GRIJĂ LA GRANIȚA DEPENDENȚEI

Indiferent că pariezi offline sau online, dependența de pariuri și de alte tipuri de jocuri de noroc este o problemă reală ce trebuie combătută din fașă. Agențiile de pe internet oferă posibilitatea de a îți impune limite (sume maxime ce pot fi depuse / jucate, timp maxim petrecut pe site etc) pentru a nu te lăsa luat de val, plus că poți solicita auto-excluderea pentru câteva zile sau luni dacă simți nevoia de a lua o pauză și nu crezi că te vei putea abține pe cont propriu. Există și diferite organizații de combatere a dependenței la care ar trebui să apelezi înainte ca lucrurile să scape complet de sub control. Și despre acest subiect avem un articol amănunțit ce poate fi găsit aici: https://pariurix.com/dependenta-de-jocuri-de-noroc-poate-fi-tratata.html.

 

26. NU PARIA PONTURI GĂSITE PE ALTE SITE-URI FĂRĂ SĂ LE ANALIZEZI!

Este o idee bună să te inspiri din ponturile altora, dar este o idee proastă să le copii orbește. Vezi ce pariază alte persoane, compară argumentele lor cu ale tale, iar la final tragi linie și vezi ce ai de făcut: joci acel pariu sau îl eviți. Am văzut de nenumărate ori pariori făcând gură că nu a ieșit pontul propus de un anumit tipster – păi bun și cine i-a obligat să îl joace? Nu uita, sunt banii tăi în joc, tu ești singurul care trebuie să decidă ce joacă și ce nu! Poți vedea AICI care sunt ponturile propuse de specialiștii PariuriX, iar pe pagina fiecăruia vei găsi statistici care să îți arate cât de profitabil a fost în fiecare lună.

 

27. INTRĂ ÎN COMUNITATEA PARIURIX.COM ȘI CONSULTĂ-TE CU PARIORI CU EXPERIENȚĂ

De ce să intri în comunitatea noastră? Pentru că poți discuta cu alți pariori despre orice ține de sport, pariuri sportive și alte tipuri de jocuri de noroc. Discuțiile pot fi purtate atât pe forumul de discuții PariuriX,  cât și în timp real în camera noastră de chat. Pe site te așteaptă o gamă largă de resurse, de la articole și ghiduri utile și până la ponturi și avancronici oferite de specialiști în domeniu. Iar dacă îți deschizi conturi la agențiile recomandate prin link-urile noastre vei primi ajutor suplimentar în cazul în care întâmpini diferite probleme, plus că vei putea participa în cadrul concursului Biletul zilei acolo unde te așteaptă premii atractive!

 

28. DESCARCĂ APLICAȚIA PARIURIX, ANALIZE ȘI CHAT LA ÎNDEMÂNĂ

Pentru a veni și mai mult în ajutorul utilizatorilor noștri, am lansat de curând aplicația PariuriX. Cei care dețin un Iphone / Ipad o pot găsi în AppStore, în timp ce utilizatorii de Android o pot descărca direct de pe site-ul nostru. Din doar câteva click-uri ai acces la analizele și articolele de pe site, plus că poți vorbi în timp real cu alți pariori prin intermediul funcției de chat. Descarcă aplicația chiar acum!

 

29. CITEȘTE CÂT MAI MULTE ARTICOLE ȘI CĂRȚI CU SFATURI ȘI STRATEGII

De-a lungul timpului am pus mare accent pe educarea pariorilor, adică pe oferirea de articole și ghiduri utile care să îi ajute pe aceștia să obțină rezultate mai bune și să își îmbunătățească nivelul de joc. Te așteaptă câteva sute de articole utile în secțiunea ”Pariuri sportive”, plus câteva ghiduri gratuite peste care nu trebuie să sari!

 

30. INFORMEAZĂ-TE DESPRE LEGISLAȚIE, ONJN ȘI REGULAMENTELE OPERATORILOR

ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) este instituția care a reglementat și care controlează piața jocurilor de noroc din România. Asta înseamnă că există legi care trebuie respectate (cum e cea cu verificarea contului în 30 de zile), impozite care trebuie plătite la stat, dar și drepturi pe care le avem în cazul în care suntem nedreptățiți de o agenție. Este obligatoriu să cunoști aceste lucruri,  iar de aceea recomand să consulți articolul ”Agenții de pariuri online 100% legale cu licență ONJN în România” pentru a descoperi punctele cheie din legea pariurilor online, dar și alte informații importante despre agențiile licențiate. Iar pentru a discuta cu alți pariori despre măsurile legislative aflate în vigoare, te aștept pe forum în topicul ” Legislație jocuri de noroc, pariuri online, taxe și impozite”.

Joacă online la una dintre cele mai bune agenții licențiate ONJN – aceasta este recomandarea noastră!

Case de pariuri online recomandate


Betano

L1170664W000663

500RON bonus la pariuri sportive

Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!


Superbet

L1203785W001253

Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!


NetBet

L1160651W000195

Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!


Unibet

L1160657W000330

Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!


Mozzart Bet

L1203414W001173

Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON


MrBit

L1213854VW001295

Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!


Winmasters

L1160650W000194

Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON

Te-ar mai putea interesa și:


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Casinos
PariuriPlus îți aduce o experiență palpitantă în lumea jocurilor de noroc online, cu o selecție variată de sloturi, jocuri de masă și opțiuni live. Beneficiezi de promoții atractive și de asistență clienți profesionistă. Explorează și câștigă alături de PariuriPlus!

Maxbet Casino - experimentează excitația jocurilor de noroc într-un mediu elegant și modern. Beneficiază de o gamă variată de sloturi, jocuri de masă și pariuri sportive, alături de servicii premium și promoții exclusive.

Favbet Casino îți oferă o experiență captivantă de jocuri de noroc online, cu o gamă variată de sloturi și jocuri de masă, promoții atractive și asistență clienți de încredere. Descoperă distracția și câștigă la Favbet Casino!

Winmasters este un cazinou online de încredere, oferind o gamă variată de jocuri de noroc, inclusiv sloturi video, ruletă și blackjack. Beneficiază de bonusuri generoase și asistență profesională pentru clienți, fiind alegerea perfectă pentru experiențe de joc captivante.

Cazinoul Mozart este un sanctuar elegant al jocurilor de noroc, inspirat de rafinamentul și pasiunea muzicală a lui Mozart. Atmosfera rafinată, decorul clasic și gama diversificată de jocuri de cazino creează o experiență distinctă și memorabilă pentru oaspeți.

Superbet Casino este un paradis al jocurilor de noroc, unde emoția și adrenalina se întâlnesc. Beneficiind de o varietate bogată de sloturi, jocuri de masă și opțiuni live, cazinoul își atrage clienții cu premii fabuloase și o experiență de neuitat.

JocuriCazinou.ro
© Copyright 2024 Jocuri Cazino
Powered by WordPress | Mercury Theme